Transport gratuit la comenzi de peste 250 Ron
Coșul meu

Despre noi

Noul brand sub denumirea “Pantofi De Fabrică” a luat viață in anul 2019 făcând parte dintr-un proiect realizat din fonduri europene, a cărui titlu este „O AFACERE PENTRU UN VIITOR IN ȚARA TA”- contract POCU89/3/7/106358.

Ideea care stă la baza nașterii proiectului rezultă din dorința de a însufleții piața de încălțăminte din România, prin oferirea unei game variate de încălțăminte de fabricație spaniolă și internațională, pentru femei,bărbați și copii.

Brandul Pantofi de Fabrică dorește să ofere clientului român posibilitatea de a se încălța și de a purta încălțăminte modernă de marcă, printre care amintim cele mai reprezentative mărci spaniole cu care ne mândrim: Angelitos, Mañas, Kelme, Marlene Prieto, Piel de Angel, etc., dar și mărci internaționale de mare interes precum Xti. Toate aceste mărci oferă în primul rând încredere de cumpărare, produsele fiind fabricate din piele naturală de o calitate execepțională, lucrate cu o atenție deosebită la detalii. Este bine cunoscut faptul că o marcă de renume se definește prin calitatea materialelor folosite în fabricarea produsului finit, calitate din care rezultă si comoditatea în purtare, putând fi purtată timp îndelungat, având și garanția durabilitații.

Avem acceptul de distribuție si vânzare a tuturor produselor aferente mărcilor prezentate, pe teritoriul statului român. Pe langă posibilitatea de cumpărare online, oferim și posibilitatea de colaborare cu profesioniști din cadrul acestui sector de interes (vânzări încălțăminte en-gros).

 Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Schema de ajutor de minimis Diaspora Start Up in cadrul proiectului “Fii antreprenor in tara ta!” implementat de SIAB DEVELOPMENT SRL

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate din Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduriue.ro